Passiv digital infrastruktur

Operation Tomrør

Delprojekt Passiv Infrastruktur

Syddjurs Kommunes placering på Danmarks- og verdenskortet gør, at kommunen både er udfordret af den globale udvikling, hvor urbaniseringen fortsætter med fuld styrke og efterhånden sætter alle landdistrikter under pres.

Men på den anden side er kommunen placeret tæt Aarhus og dermed på en af Danmarks største vækstregioner og kommunen har med Mols Bjerge enestående landskabelige kvaliteter, som øger kommunens konkurrenceevne.

Fra politisk side vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at sikre, at så stor en del af kommunen som overhovedet muligt kommer ind i en positiv udvikling, og med udgangspunkt i et stærk digital infrastruktur, er vi klar over at kommunen selv skal være aktiv og investeringsparat for at få alle landområder med.

Projektet ” Operation Topmrør” er der investeret ca  5 mio. kr i at etablere passiv infrastruktur ( tomrør ) for at få infrastrukturen ud i alle hjørner af kommunen. I dette projekt er nøgleordet, og vandværker – forsyningsselskaber og andre ledningsejere har suppleret investeringerne gennem Samgravninger med kommunen.

Samgravningerne har samtidigt minimeret omkostninger til unødig gravearbejde og ulemper for borgere m.v.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sammen skaber vi det gode liv
Smart Syddjurs.dk