Højhastighedsnet i Syddjurs Kommune

Fuld fart på det digitale Højhastighedsnet i Syddjurs Kommune

I Syddjurs Kommune er den digitale infrastruktur i Syddjurs Kommune,  opdateret til højhastighedsinfrastruktur, som er en forudsætning for udbredelse af nye offentlige digitale velfærdstjenester, digital kommunikation og sikring af den kommunale produktion m. v..

Det er Byrådets plan at den digitale infrastruktur i Syddjurs Kommune også  løftes op til et fremtidssikret niveau, som tilgodeser borgerne og erhvervslivet, og ideelt også understøtter turisternes krav om adgang til tidssvarende højhastighedsbredbånd

Projektet er fortsat aktivt, idet der er sat ressourcer til at gennemføre dette  i et tæt samarbejde mellem Borgere, Foreninger, erhvervsliv, og i et partnerskab mellem Syddjurs kommune og de selskaber som vil bakke op om byrådets intention

Ved udgangen af 2018 kan ca. 85 % af samtlige husstande, virksomheder og fritidshuse i kommunen tilslutte sig til 100 M Bit/ 100 B Bit.

Syddjurs har netop fået tilsagn om 10,2 mio. kr i tilskud fra Statens Bredbåndspulje til 9 projekter som bliver gennemført i 2019 og 2020.

Projektet fortsætter foreløbig frem til udgangen af 2020.

 

Sammen om DjursOnline | DjursOnline - nyheder og initiativer til bedre internet på Djursland (djurslandonline.dk)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sammen skaber vi det gode liv
Smart Syddjurs.dk